Kan man bruge sit fitnesskort med ironisk distance?

Kære B

Det går godt med alle ombygninger. Jeg har nu fået monteret køkken, bryggers, bad, skydeskabe og nye bryster.
Det er værd at bemærke at ingen af overstående er specielt funktionsdygtige endnu. Men det hele er nu monteret.

Og lad mig lige knytte et par kommentarer til dét. HVIS du går og overvejer nyt køkken eller nye bryster, så snup et par nye bryster. Det er ved gud mindre omstændigt. Altså. Slap nu af det gør nas. Men det gør det jo altid hvis nogen skærer i én, smider hvad der cirka svarer til to gode (øko og friland, bevares) kyllingebrystfileter op under huden på dig, og syr dig sammen igen. Det skal huden altså lige vænne sig til.
Det spænder lidt på samme måde som når der løber mælk til når man har en nyfødt, og so far er resultatet cirka det samme. Dog uden blodige nipples, sultne babyer og mødre der er nervevrag.
Lad os tage den hurtigt! Am dit barn eller giv det flaske. Men gør for helvede det der dur for dig og din baby. Modermælkserstatning er bedre end ingen erstatning. Og som flaske- og ammemor, på henholdsvis barn 1 og 2, er det sgu same shit different party. Do whatever. Bare giv dit barn mad.

Og nu hvor vi er ved babyer, og amning og bryster, så tror den to-årige herhjemme at der bor babyer i mine bryster. Hun er vist ret sikker på grunden til jeg pludselig er hævet op, simpelthen er at jeg er med rogn. Jeg ved ikke med andre to-årige, men min halter åbenbart lidt på anatomisk og biologisk viden, but hey… She’s cute as hell. Så jeg lever med det.

Selvom jeg er mega hys med mit hår tror jeg altså stadig heller jeg vil til frisør end have fillers i læberne. Har du nogensinde prøvet at trykke en bums på læbekanten? Det gør jo så afsindsigt ondt at det flimser for øjnene. Jeg vil kun være med til den slags hvis jeg må få fuld narkose. Det er også derfor voksning ikke er min ting, og måske derfor jeg aldrig overvejede en levevej som stripper. Har du set det der de gør med stearin på deres bryster? Jeg skulle under ingen omstændigheder være med! Bliver du vokset?

Med hensyn til buttlift og kompression vil jeg gerne vide hvad den slags gør for indtaget af mini mazarintærte? Bliver der ikke plads til mindre? Vil man virkelig det? Det er en fuldstændig ny verden for mig.
Helt ærligt ikk? Så skammer jeg mig lidt over at indrømme det, men jeg glæder mig til at komme tilbage i fitteren. Én ting er min røv vandre mod syd, noget andet er at jeg savner endorfinerne. Like, helt vildt. Bastards! På den anden side findes der værre drugs.

Kan man bruge sit fitnesskort med ironisk distance?

Jeg brugte det faktisk forleden, men det var til at skrabe is af forruden på bilen, så det gælder nok ikke helt…

JA! Hvad sker der egentlig for at koreansk hudpleje er nice? Fuck Nespresso, jeg vil heller lave spons for surisuri!!! (No spons btw!) Det er jo så dumt lækkert, og det virker. Det gør den slags ellers aldrig. Nu har jeg købt den der serum der mindsker porer, og så regner jeg med at blive et kronisk instafilter any day now!
Om jeg har fået rynker? Jeg vil gå med til jeg har fået fine linjer… Okay. Jeg har fået rynker. Hvorfor tror du jeg fik pandehår? Det var pandehår eller fillers, og eftersom jeg ikke gør det pis uden narkose og det er dyrt, og min søde veninde er ferm med en saks var det en no-brainer.

Har du fået rynker? Umiddelbart ikke i panden. Du har ikke pandehår… Endnu.

Jeg krydser fingre for at du ender med en dude der gider at lave nogle børn med dig, så du kan få lov at føde igen crazy woman! Seriøst… Hvorfor? Hvorfor vil du det? Er det, det der med kroppen tager over og gør sin ting?
Jeg er forfærdet, nysgerrig og glæder mig på dine vegne.

Til du ved, én dag…

Mest glæder jeg mig til epiduralblokaden for dig. Nup en af dem!

– C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *