Hvis ikke du har haft brug for kompression og buttlift for at slappe af i sofaen, så har du simpelthen ikke slappet godt nok af.

Kære C,

den slags sker. Hvordan står det til med ombygningen?

Jeg vil så 10 gange hellere træde på en alm. legoklods end en Duplo som jo basically er legoklodser på steroider. Fuck og død, jeg har før overvejet at amputere en fod efter sammenstød med en af dém.

Egentlig synes jeg også man skal gøre hvad man vil med sit udseende, og også bare give den gas på én gang, hvis det er det man synes… Men så stå ved, at du får det lavet, ik? Vi kan jo godt se det. Og der er no shame i at ville optimere sit udseende efter bedste forgodtbefindende. Jeg synes bare det er sjovt, hvordan nogle små-fikserier er mere standard og derfor mere af-tabuiserede end andre. Fx er folk jo iskolde omkring at have fået lavet læber nu, det er nærmest ligesom at gå til frisør.

Jeg har ikke set Besat af badboys, og det lyder heller ikke som et program jeg ville bryde mig synderligt om. Det er derfor jeg ikke har kabel-tv (Så du mig lige, helt diskret, flette det ind? Se mig, uuh. I virkeligheden er det bare fordi jeg er for doven til at købe et kabel. For jeg betaler faktisk for den lille pakke. Det er bare ikke på mit tv).

Hvis ikke du har haft brug for kompression og buttlift for at slappe af i sofaen, så har du simpelthen ikke slappet godt nok af. Jeg bruger nærmest ikke mit træningstøj til andet end at lave så lidt som muligt i.

Min yndlings-insta-idiot-idé må være de der hjem, hvor jeg legit er i tvivl om billedet er gråtone-skala eller de for reals bor sådan. Især hvis det er et børneværelse. Men så får man lige øje på noget pastelfarvet i hjørnet og ved, at de bare bor sådan.

Mine øjenbryn er naboer og det er så dét. Mine øjne er jo hella asymmetriske, og det gælder også mine øjenbryn. Seriøst, de er to forskellige former (hvis de får lov til at gro ud), de sidder ikke lige højt og det ene er tættere end det andet, og hårene gror også i forskellige retninger. Men ayo til hudpleje. Jeg har aldrig haft så pæn hud som jeg har pt., og jeg er for fanden da 27. Har du fået rynker endnu?

Jeg vil gerne dele mine yoni-workout-erfaringer med dig (og andre), men det er ærlig talt begrænset hvad jeg har af guldkorn endnu og jeg har endnu ikke trampolin-testet. I will keep you updated.

Og så vil jeg jo gerne have flere børn… Jeg kan godt forstå at du ikke har et ønske eller behov for det, for du er jo ligesom blevet sammen med babydaddy og I har 2 stk. sammen… Sandsynligheden for at jeg ender med en der ingen børn har, er jo relativt stor – lige så stor som den er for at jeg ender med en, der har 3 børn og ikke gider have flere… Og dér vil vi nok få et problem. For jeg vil sgu gerne lige én mere. Jeg hadede heller ikke at være gravid. Jeg hadede at jeg blev stor som et hus og knap kunne gå de sidste 4 uger, men ellers. Og så er jeg jo en særling der godt kunne tænke mig at prøve at føde igen.

Evt. inkl. smertelindring denne gang.

– B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *