Der ligger en dame midt i sengen. Som ikke er mig..

Kære B

Min Nespresso hoster en dobbelt espresso ud, lavet på de økologiske Cirkle Kenya kapsler fra Brugsen, og så varmer Nespresso mælkeskummeren Oatly’s kaffemælk imens, og så er det ligesom det. Jeg er ikke specielt højpandet omkring det. Jeg er ikke barista, jeg er bare mor. Jeg skal have kaffe. Egentlig vil jeg også heller være mor end barista.
Jeg tror ikke jeg ville kunne magte at lave decaf skinny lattes på soyamælk med 2 skud hasselnødde-sirup og et skud vanilje, all day long. Og HVEM er de typer der tror de bestiller en dessert?

Hmmm. Det sidste jeg hørte var at man faktisk sagtens kan være tyk og være sund, at det er sundere at være tyk end tynd?

Self, sidder dine kilo mest inde i dit hoved. ViUnge, Eurowoman og Vogue lever af at tage de kilo og putte dem ind i dit hoved, mens de fortæller dig hvor forkert du er.

Du er programmeret til fra senest 13-års alderen at hade dig selv. Heldigvis sælger de her magasiner en masse ting, som du kan købe og få det bedre med dig selv.

Her kunne jeg jo så skrive lidt om de nye bryster jeg har købt, men jeg vil vente til de er monteret, til gengæld lover jeg ikke at vise dig dem på instagram.
Jeg forstår det altså heller ikke. Jeg vil ikke nødvendigvis se din røv eller dine bryster, og det er sådan set lige meget hvor lange, korte, spændstige eller flade de er.

Tag dem endelig med på stranden. Men mit instafeed er noget andet, lige der imellem nogens chiagrød og andres mad med smeltet ost, dukker der fuldstændig umotiveret et par bryster op. Hold op med at put bryster i maden!

FOLK SKAL HOLDE DERES KÆFT!!!!! Hvad fuck ved de overhovedet om, hvorvidt I kæmpede, om I forsøgte at løse problemerne. Hvis man har lavet et barn sammen, så prøver man sguda? Om ikke andet så for barnet. Jeg tror ikke på at der er nogen der bare opgiver deres ægteskab. Bare skrider fra det, fordi det bliver besværligt. Det er da 100% mere besværligt at dele æggedeleren og stavblenderen og hjørnesofaen, end at dele dobbeltseng. I call bullshit. Folk skal stoppe med at mene alt muligt om alle andre. Undtagen mig. Men jeg er heldigvis ikke folk.

Alligevel tror jeg dog at tager en yoga time over et forlist ægteskab any day. Jeg har ikke spor lyst til at forlise noget som helst med ham jeg lever på polsk med.

Han blev ikke sat til at skrælle kartofler, for vi har gang i sådan et gypsy life, med masser skurvogne i forhaven, mens vi bygger om. Vi har en køkkenvogn. Uden vand… PT lever vi på min opfindsomhed udi salater og brugsens færdigretter. På den konto er jeg bedre til salater end brugsen er til færdigretter.

Ja. Det er mig der har en kæreste, men dét er vel ikke nødvendigvis en garant for sex? Hvor tit hører du lige veninder i fast forhold fortælle om deres sindssyge nat forleden kontra single veninder? Og hvorfor er det egentlig sådan? Som om forholdssex er nay, og one nighters er yay?

Anywaysssssssssss. Jeg får ingen sex fordi jeg bløder på… dag 44, thank you very much. Jeg har åbenbart haft en spontan abort, og det er egentlig ok. Fordi vi ikke skal have flere børn. Men lægerne kan ikke lige lure hvorfor jeg stadig bløder, og eftersom vores badeværelse er en (anden) skurvogn i forhaven, på cirka 0,1 kvm kræver det seriøs yoga smidighed, og det har vi slået på plads jeg ikke har. Så tænker du måske at vi jo bare kan vaske sengetøjet, men det gør henholdsvis svigermor og mor pt, fordi ingen vaskemaskine. Og dét gider jeg simpelthen ikke blande dem ind i.

Desuden er vi jo samsovende… Så der ligger en dame midt i sengen k-o-n-s-t-a-n-t. Som ikke er mig..

Hvis du nu foreslår at vi bare kan knalde på gulvet kan jeg fortælle dig at sådan et har vi heller ikke rigtig, og det vi har er i gang med at hærde, og det bliver fandeme uden min røv midt i.

Så derfor. Men det kommer. Både det hærdede gulv, sexen og mig. På et tidspunkt. Vi taler om det, så ingen går rundt og føler sig ubegærede. Det gælder vel for noget?

Sharing is caring ikk? Og med den udpensling af mit sexliv, kan du umuligt være i tvivl om hvorvidt jeg holder af dig.

 

– C

”Køb mælk. Stop.”

Kære kardashianske sjæleven.

Du ER banging. Min formulering var kluntet. Der er ikke mere at sige om dén sag. Udover at jeg elsker at du faktisk også selv synes det.
Mht. din gamle frisure vs. den nye her, så tror jeg to ting. 1. Du virker mere tilfreds med din blonde page. 2. den er altså bare frækkere.

Jeg ville skide gerne have en page også. Menøhm husbyggeren er ikke nede med kort hår, altså han ville jo ville elske mig og synes jeg var både smuk og dejlig alligevel.
Og selvom jeg er en moderne kvinde, der betaler mine egne tasker, selv åbner rødbedeglas og selv lukker mine armbånd – som jo faktisk burde være en olympisk disciplin btw. Så vil jeg jo gerne have han synes jeg er toplækker. Så det lange hår bliver. Og det er egentlig ikke et rigtigt problem.

Men det er en svær balance, hvornår gør man noget for sig selv? Hvornår gør man det, fordi at de andre forventer det. Og hvad nu hvis man virkelig gør det for sig selv, men alle andre tror man gør det for et eller andet skønhedsideal? Og hvad nu hvis man ubevidst gør?

Hold kæft jeg synes det er svært at være voksen!!!

Du har gode pointer om samtykke, og jeg synes det er vanvittigt at grænser bliver overskredet i så udpræget grad som de gør. Helt ærligt tror jeg også at rigtig mange mænd er blevet både overraskede og forskrækkede over hvor udtalt det egentlig er. Ikke at det er en undskyldning. Jeg håber at vi er på vej et sted hen, hvor at samtykke mere er reglen end undtagelsen. Og i den forbindelse er det jo pisse vigtigt at tale om det.

Tror du nogensinde du har overskredet andres grænser på den konto?

Personligt gør jeg det dagligt. Jeg er sgu meget sådan en der jokker rundt i store fede gummistøvler, men sikkert mest i folks følelser. Jeg gør det altså ikke med vilje, men det kan man jo ikke rigtig bruge til noget vel? ”Jeg knaldede dig jo ikke mens du sov, med vilje” lyder ret tamt.

Måske jeg skal øve mig på at blive bedre med andres folks følelser. Så kunne du passende øve dig på dig selv imens?

As for samtykke i et 9 år gammelt forhold, er det meget noget i stil med; nybarberede ben, ikke nødvendigvis frækt, men blot matchende undertøj og/eller vin.

Jeg læste i går at de mest velfungerende forhold var dem, hvor parret havde sex mindst en gang om ugen. Jo mere sex, jo bedre forhold. Og her tænker jeg på at det jo er sindssygt at en eller anden forsker har fået en pose penge til at forske i noget der er så idiotisk åbenlyst.

Egentlig synes jeg ikke at jeg er specielt dårlig til dirtytalk. Jeg kan sgu snakke solen sort, nærmest døgnet rundt. Men du ved, når man ikke et punkt hvor det også er sådan lidt ”hold nu kæft i to sekunder”. Især i et fast forhold må en af goderne ved sex vel være at man slipper for at snakke? *indsæt blinke-emoji*

Sexting… Jeg kan ved gud ikke huske hvornår jeg sidst begav ud i den disciplin. SMS’er bruges nærmest som telegrammer ”Køb mælk. Stop.” ”Jeg henter unger. Stop”.
Telefonsamtaler er en skudsalve af informationer. ”Hej skatter. Jeg bliver lige lidt længere på kontoret, kan du hente kids? Der er mad i køleren, det skal bare varmes. Husk Micki skal til svømning. Du er dejlig!! Vi ses senere… Jeg elsker også dig!” 21 sekunder er rekorden. Sexet ikk?

Det er dejligt for jer at tingene er landet, især for Anton må det være fedt at I er gode venner. Det betyder helt sikkert meget, at han ser mor og far trives med hinanden, selvom de ikke bor sammen, det ér struktur. Og så er det fedt at du har en ven i din eksmand – jeg loller stadig over det, ikke at I er blevet skilt, men at I blev gift. Vi er sguda ikke gamle nok til at blive gift? Sagde hun og nærmede sig 30.

Anywaysssssss, det er faktisk ægte fedt for jer. Mon ikke han ser dig på samme måde, det er faktisk tit sådan venskaber fungerer, du ved… At de er gengældt?

Mine forældre blev også skilt efter 25 år, og her 10 år efter er de også landet et sted hvor de er gode venner. Det betyder meget for mig, og jeg er endda voksen.

Jeg ved vi ikke skulle være mommybloggers og ikke skulle have mærkat. Men når jeg løber vores indlæg over so far, så lugter det godt nok meget af sex hva?

Hvad vil du snakke om nu?

De kærligste hilsner din Kardashian medsammensvorne.

Live a little

Hey B

Ikke som i Beyoncé, Queen Bee, Bae eller hvad alle ungstersne kalder det i dag.

B som i [bÉ!], dansk og uprætentiøst. Ligesom dig. Uprætentiøs, og dansk formoder jeg. Hvilket blot er én af mange grunde til jeg langt bedre kan lide dig end Beyoncé. Igen.. Fordi du er uprætentiøs. Ikke fordi du er dansk, den slags er mine præferencer slet ikke avancerede nok til.

Egentlig, er jeg måske… I virkeligheden i gang med at begå et overgreb på dig. Fordi, vi (jeg!) har jo snakket lidt om det her blogging igen. Jeg savner dig offentligt.
Men du delte selv en artikel med mig engang. Hvor der stod noget i stil med ”hvis man lever livet, så vil man nogle gange blive krænket. Det betyder ikke man skal lade være” – så du ved… Live a little. Ellers må du #metoo mig ud af internettet.

Er det for resten kun mig, der har udviklet en slags #metoo angst?

Så, what’s new pussycat?
Vil du have the rundown på mit liv?

Jeg er stadig mig og tættere på 30 end nogensinde før, det gælder for så vidt også fysikken. Jeg ved ikke om det er alderen eller (sam-og-alligevel-knap-og-nap-sovende) barn nummer to, der på den måde sætter kraftige aftryk, især under mine øjne. Svenske skovsøer har ingenting, på poserne under mine øjne i mørke farve og dybde.
For det er jeg også stadig. Mor til to. Og fuldstændigt uden klaprende æggestokke og drømmen om en efternøler. To hænder, to kids. Slut. Måske det er nemmere at være standhaftig når man på andet år ikke sover igennem? Det er 730 dage.. Hvis du skulle være nysgerrig. Personligt, er jeg nok mere grædefærdig end nysgerrig. SÅ SOV DOG!!!! *indsæt grædende emoji* Stadig sammen med ham der overscoringen. Lige pt. bygger vi huset om, til et der kunne give en hver instaboligbimbo stiv tisser (jeg gider ikke forholde mig til det anatomiske i dét).
Og egentlig er mit liv på dén konto skidekedeligt. Jeg har for lidt fede historier fra bylivet, men jeg har en virkelig god opskrift på kalvefrikassé

Vi gik ikke i stykker, da bloggen gjorde. Vores korrespondancer har været jævne lige siden.

Måske vi slet ikke skulle være mommybloggers? Måske vi slet ikke skal blogge? Men helt ærligt? Vi var fuck nice – spør’ alle. Og jeg er tilpas fuld af mig selv til at tro på at vores skriveri har gang på jorden?

Nu sender jeg det her til dig i en mail, og ser hvad der sker…

– C