Live a little

Hey B

Ikke som i Beyoncé, Queen Bee, Bae eller hvad alle ungstersne kalder det i dag.

B som i [bÉ!], dansk og uprætentiøst. Ligesom dig. Uprætentiøs, og dansk formoder jeg. Hvilket blot er én af mange grunde til jeg langt bedre kan lide dig end Beyoncé. Igen.. Fordi du er uprætentiøs. Ikke fordi du er dansk, den slags er mine præferencer slet ikke avancerede nok til.

Egentlig, er jeg måske… I virkeligheden i gang med at begå et overgreb på dig. Fordi, vi (jeg!) har jo snakket lidt om det her blogging igen. Jeg savner dig offentligt.
Men du delte selv en artikel med mig engang. Hvor der stod noget i stil med ”hvis man lever livet, så vil man nogle gange blive krænket. Det betyder ikke man skal lade være” – så du ved… Live a little. Ellers må du #metoo mig ud af internettet.

Er det for resten kun mig, der har udviklet en slags #metoo angst?

Så, what’s new pussycat?
Vil du have the rundown på mit liv?

Jeg er stadig mig og tættere på 30 end nogensinde før, det gælder for så vidt også fysikken. Jeg ved ikke om det er alderen eller (sam-og-alligevel-knap-og-nap-sovende) barn nummer to, der på den måde sætter kraftige aftryk, især under mine øjne. Svenske skovsøer har ingenting, på poserne under mine øjne i mørke farve og dybde.
For det er jeg også stadig. Mor til to. Og fuldstændigt uden klaprende æggestokke og drømmen om en efternøler. To hænder, to kids. Slut. Måske det er nemmere at være standhaftig når man på andet år ikke sover igennem? Det er 730 dage.. Hvis du skulle være nysgerrig. Personligt, er jeg nok mere grædefærdig end nysgerrig. SÅ SOV DOG!!!! *indsæt grædende emoji* Stadig sammen med ham der overscoringen. Lige pt. bygger vi huset om, til et der kunne give en hver instaboligbimbo stiv tisser (jeg gider ikke forholde mig til det anatomiske i dét).
Og egentlig er mit liv på dén konto skidekedeligt. Jeg har for lidt fede historier fra bylivet, men jeg har en virkelig god opskrift på kalvefrikassé

Vi gik ikke i stykker, da bloggen gjorde. Vores korrespondancer har været jævne lige siden.

Måske vi slet ikke skulle være mommybloggers? Måske vi slet ikke skal blogge? Men helt ærligt? Vi var fuck nice – spør’ alle. Og jeg er tilpas fuld af mig selv til at tro på at vores skriveri har gang på jorden?

Nu sender jeg det her til dig i en mail, og ser hvad der sker…

– C