Det tager en god halv time at se naturlig ud

Kære B

Mine BH’er koster virkelig ikke alverden pt, men man skal altså heller ikke give overpris på placebo. Og det er de lidt. Jeg behøver dem strengt taget ikke. Det gør du for resten heller ikke. Jeg har set et billede af dig i en hvid t-shirt uden BH. Much pretty. Such wow!

Jeg tror sagtens man kan sige at feminisme handler om noget konkret for én selv, og om noget andet for andre. Jeg tror fx at kvinder der aktivt har valgt børn fra, er mere interesserede i ligeløn for lige arbejde, end barsel til mænd?

Jeg læste et quote på pinterest forleden – Look what you made me do!!!!

”A feminist is a person who believes in the power of women just as much as they believe in the power of anyone else”

Og det er dét feminisme er for MIG. Lighed.
Jeg bliver så vred når nogen siger ”du kaster som en pige”, jeg ved godt at mit boldøje, og min koordinering er decideret sløj. Altså.. Wauw, jeg er dårlig med en bold.
Men hvad fuck har det med alle kvinder i hele verden at gøre?

”Du løber som en pige” – okay? Dét er da nærmest en kompliment, de fleste mænd der jogger ligner jo retarderede labradorhunde i stram lycra. W.T.F. is up with lycra anyway?

Forudsat at skønhedsindustrien rettet mod kvinder primært er skabt ud fra mænds idealer, så har de da overhovedet ikke tænkt sig om der. Det bider dem virkelig i røven, når en kvinde pludselig skal bruge 90 minutter på at spartle ud og spartle op, og high-lighte og blushe. Desuden det må være ubehageligt at vågne op ved siden af en dame der har afmonteret sit ansigt i din hovedpude. Ew. Dét er fandeme karma.
Og så er der de der makeup ladies extraordinare der bare tager det til næste niveau og gør det til deres show. En kunstart. Og så kan mænd pludselig ikke lide. Det er egentlig LOL at den der avancerede naturlige makeup, tit er den der høster flest likes. ”Du er så naturlig”, boy please!!!!! Det tager en god halv time at se naturlig ud.

Måske det hører med til at blive ældre, det der ”you’re not the boss of me”. Jeg får simpelthen færre og færre fucks at dele ud til folk som ikke har en direkte indflydelse på mit liv. Jeg er (næsten) helt ligeglad med hvad Ditte fra Herning tænker når hun finder min instagram, eller Lotte fra folkeskolen tænker når hun ser mig i sweatpants og uglet hår i netto. I do not give a fuck!

Tror du egentlig at dit arbejdstøj skal være så helt urimeligt uklædeligt for at holde creeps på afstand?
For lad os lige være ærlige. Dit erhverv er nobelt, dit tøj er virkelig grimt. Jeg tror desværre ikke der er flere vacciner? Det virker ikke sådan… Eller også er creeps BÅDE ulækre og anti-vaxxers?
Statens seruminstitut tror faktisk jeg er anti-vaxxer. Viola har endnu ikke fået sin 15 måneders vaccine. Så de sendte mig en venlig påmindelse forleden.

Og glædelig bøf og blowjob på bagkant! Fik du givet blæs og ribeyes? Jeg fik en æggewrap og gik i brædderne kl. 20.40.

Jeg er helt nede med cunnilingus og carbonara,. Men du er ægte dårlig til mærkedage, hvis du vil smadre den lige ned i din fødselsdag, når du nu kunne få TO fede dage hver for sig. Lad mig foreslå… 14 maj? Oralsex, kulhydrater og bacon til maj. Kage, gaver og fødselsdagssex til december, ja?

Hahahaha!! Hvordan går det med understellet og bækkenbundskuglen? Nogle fremskridt i trampolinafdelingen endnu?

Jeg hopper egentlig fint på trampolin. Heldigvis. Eftersom jeg pissede i bukserne hver gang jeg nøs da jeg var gravid med Viola, kunne man virkelig frygte det værste.

– C

Cunnilingus og … Carbonara?

Kære C,

Jeg er altid ude på barrikaderne, men jeg brænder sjældent bh’er. Det er de simpelthen for dyre til. Til gengæld har jeg intet problem med at gå rundt uden. Det er fordelen ved en b-skål. Den har ikke rigtig brug for støtte og jeg får ikke ondt i ryggen af at lade dem hænge (har btw både bh’er i b, c og d-skål, så who the fuck knows hvilken størrelse bryst jeg har).

Jeg er feminist. Og feminisme er – for mig ihvertfald (kan man sige det? At feminisme er noget andet for mig, end det er for andre?) – en masse andre ting end at nægte at lave aftensmad til sin mand eller nægte at barbere ben eller nægte at tage sminke på. Jeg tror feminisme er, at man selv bestemmer de her ting, på tværs af køn. Men det ér en mans world, patriarkatet er jo en social struktur domineret af mænd, det betyder bare ikke at man per se hader mænd. Jeg gør i hvert fald ikke.

Problemet med at du godt kan lide at dulle dig op og skeje ud og føle dig smuk er vidst nok at når du føler dig smuk, så er du smuk for mænd? Altså, at skønhedsindustrien rettet mod kvinder primært er skabt for mænds skyld.

Det er virkelig feminisme 101 det her, og jeg tror jeg skal genlæse mine feministbøger før jeg udtaler mig yderligere… Engang var jeg ret skarp, nu er jeg mere sådan “fuck off, you’re not the boss of me” imens jeg læser til sygeplejerske, som er noget jeg ikke kan skrive på tinder uden at få utallige vamle beskeder med tilbud om at jeg godt liiige kan nurse en mand. Jo jo, jeg kan da godt tage min kasseuniform på og stikke et langt rør op i din penis, så du ikke selv behøver urinere, hvis det er? Alternativt kan du beholde det meste af dit tøj på, og så kan jeg øve mig i at give dig vacciner. Jeg ser lige, om jeg kan støve en vaccine mod at være klam op. Måske de har dem på lager i feministernes højborg.

Jeg tror i øvrigt altid jeg har været feminist, det er bare først de senere år jeg er blevet rigtig bevidst om hvad det egentlig vil sige og kan genkende bevægemønstrene af forskellig slags.

And who gives a shit hvad dato det er. Lugt til mælken om den er sur, og hver dag er der kvindekamp. Bortset fra dagen hvor mænd kræver bøf og blowjobs, som pendant til valentines day som af en eller anden grund er blevet til kvindernes dag. Hvem fanden har besluttet det? Hør, i alle forhold jeg har haft, har manden modtaget flere blowjobs og jeg har stegt flere bøffer til ham, end han nogensinde har givet mig blomster, så jeg tror jeg vil indføre cunnilingus og … any suggestions? Carbonara? Det kan med fordel falde d. 14. december, for det er min fødselsdag.

Og nu emnet alligevel roder rundt nede omkring mit understel, så vil jeg lige nævne, at jeg har købt en bækkenbundskugle og jeg ser frem til igen at kunne hoppe på trampoliner.

Kan du hoppe på trampoliner uden at pisse lidt i buksen?

– B.

Arbejder deltid og fjerner hår på hele kroppen

Kære B

Glædelig kampdag! Skal du på barrikaderne? Ud og brænde bh’er?

Personligt er det eneste jeg skal brænde af, nok penge. Jeg har øje på nogle mighty fine urtepotteskjulere, en lille violinfigen og en monstera obliqua  jeg har hjertet længe. Så nu gør jeg det sgu. I feminismens tegn. Eller det der.

Egentlig er det lame at jeg joker sådan. Jeg ser helt klart mig selv som some kinda feminist. Måske ikke som den gamle skole. Jeg kan dårligt med at patriarkatet som en definition på alt det onde i verden, og jeg bliver skide sur når kvinder shamer kvinder for de valg de tager i deres liv, både når det gælder udseende, job, børn osv.

Der er ingen andre end mig, der bestemmer om jeg skal vokses fra navle til lænd – altså det vil jeg ikke. Fordi fuck. Om jeg vil have 0 eller 9 børn – altså det vil jeg ikke. Fordi fuck. Om jeg skal gå hjemme og bage boller eller arbejde 60 timer om ugen.

Jeg synes det er SÅ antifeministisk når kvinder begynder at fortælle andre kvinder, på hvor mange måder de lever deres liv forkert.
Og jeg føler måske nogle gange at de gamle feminister ser ned på mig. Måske fordi jeg ikke synes at det er de samme sager der er vigtige? Måske fordi jeg insisterer på at man godt kan være en slags feminist, selvom man lige har betalt 2 rate på sine købte plastiskbryster, arbejder deltid og fjerner hår på hele kroppen.

Jeg synes sagtens man kan skeje ud, gøre sig lækker og flirte, uden at ligge under for et patriarkalsk heteronormativt kvindesyn. Jeg kan bare godt lide at flirte, og føle mig smuk, okay?

Men jeg kan ikke lide når mænd (eller kvinder, bevares) føler de er berettigede til min krop, eller min opmærksomhed eller min tid.

Vi skal lære vores børn at de aldrig nogensinde har RET til et andet menneske. Det er ikke sådan den slags fungerer.

Mens jeg skriver det her får jeg lidt præstationsangst. Det er jo ikke ligefrem en stor og forkromet sandhed om feminisme anno 2018. Men, måske man godt kan synes at ligeløn, barsel til mænd, kvinders ret til egne kroppe er fede ting, alle burde have, mens man bare lever et normalt og barberer sine ben og henter sine unger i børnehave?

Er du feminist? Det tror jeg du er. Det ved jeg du er. Har du altid været det?

Jeg håber for resten at din tømrer er færdig med dit badeværelse og at dit vindue igen kan lukkes.

… Jeg har så lige opdaget at det er d. 7 i dag. Jeg var SIKKER på det var d. 8. Men nu får du altså det her skriv alligevel. Jeg gider ikke slette og starte forfra, og desuden sker der ikke noget ved at strække kampdagen en smule. Men måske ikke så meget som Netto gør det med påsken, dét er i overkanten.

Egentlig er det godt nok at det kun er d.7. Det betyder at mælken derhjemme, ikke er for gammel alligevel. Det sure med det søde, ikk *blinke emoji*

God kampdag i morgen B. God sofadag i dag <3