Kan man bruge sit fitnesskort med ironisk distance?

Kære B

Det går godt med alle ombygninger. Jeg har nu fået monteret køkken, bryggers, bad, skydeskabe og nye bryster.
Det er værd at bemærke at ingen af overstående er specielt funktionsdygtige endnu. Men det hele er nu monteret.

Og lad mig lige knytte et par kommentarer til dét. HVIS du går og overvejer nyt køkken eller nye bryster, så snup et par nye bryster. Det er ved gud mindre omstændigt. Altså. Slap nu af det gør nas. Men det gør det jo altid hvis nogen skærer i én, smider hvad der cirka svarer til to gode (øko og friland, bevares) kyllingebrystfileter op under huden på dig, og syr dig sammen igen. Det skal huden altså lige vænne sig til.
Det spænder lidt på samme måde som når der løber mælk til når man har en nyfødt, og so far er resultatet cirka det samme. Dog uden blodige nipples, sultne babyer og mødre der er nervevrag.
Lad os tage den hurtigt! Am dit barn eller giv det flaske. Men gør for helvede det der dur for dig og din baby. Modermælkserstatning er bedre end ingen erstatning. Og som flaske- og ammemor, på henholdsvis barn 1 og 2, er det sgu same shit different party. Do whatever. Bare giv dit barn mad.

Og nu hvor vi er ved babyer, og amning og bryster, så tror den to-årige herhjemme at der bor babyer i mine bryster. Hun er vist ret sikker på grunden til jeg pludselig er hævet op, simpelthen er at jeg er med rogn. Jeg ved ikke med andre to-årige, men min halter åbenbart lidt på anatomisk og biologisk viden, but hey… She’s cute as hell. Så jeg lever med det.

Selvom jeg er mega hys med mit hår tror jeg altså stadig heller jeg vil til frisør end have fillers i læberne. Har du nogensinde prøvet at trykke en bums på læbekanten? Det gør jo så afsindsigt ondt at det flimser for øjnene. Jeg vil kun være med til den slags hvis jeg må få fuld narkose. Det er også derfor voksning ikke er min ting, og måske derfor jeg aldrig overvejede en levevej som stripper. Har du set det der de gør med stearin på deres bryster? Jeg skulle under ingen omstændigheder være med! Bliver du vokset?

Med hensyn til buttlift og kompression vil jeg gerne vide hvad den slags gør for indtaget af mini mazarintærte? Bliver der ikke plads til mindre? Vil man virkelig det? Det er en fuldstændig ny verden for mig.
Helt ærligt ikk? Så skammer jeg mig lidt over at indrømme det, men jeg glæder mig til at komme tilbage i fitteren. Én ting er min røv vandre mod syd, noget andet er at jeg savner endorfinerne. Like, helt vildt. Bastards! På den anden side findes der værre drugs.

Kan man bruge sit fitnesskort med ironisk distance?

Jeg brugte det faktisk forleden, men det var til at skrabe is af forruden på bilen, så det gælder nok ikke helt…

JA! Hvad sker der egentlig for at koreansk hudpleje er nice? Fuck Nespresso, jeg vil heller lave spons for surisuri!!! (No spons btw!) Det er jo så dumt lækkert, og det virker. Det gør den slags ellers aldrig. Nu har jeg købt den der serum der mindsker porer, og så regner jeg med at blive et kronisk instafilter any day now!
Om jeg har fået rynker? Jeg vil gå med til jeg har fået fine linjer… Okay. Jeg har fået rynker. Hvorfor tror du jeg fik pandehår? Det var pandehår eller fillers, og eftersom jeg ikke gør det pis uden narkose og det er dyrt, og min søde veninde er ferm med en saks var det en no-brainer.

Har du fået rynker? Umiddelbart ikke i panden. Du har ikke pandehår… Endnu.

Jeg krydser fingre for at du ender med en dude der gider at lave nogle børn med dig, så du kan få lov at føde igen crazy woman! Seriøst… Hvorfor? Hvorfor vil du det? Er det, det der med kroppen tager over og gør sin ting?
Jeg er forfærdet, nysgerrig og glæder mig på dine vegne.

Til du ved, én dag…

Mest glæder jeg mig til epiduralblokaden for dig. Nup en af dem!

– C

Knee deep i hudpleje

Kære B

SÅ gik der alligevel lige et par dage. Jeg har simpelthen været underdrejet i livet. Sjov med ombygning, begravelse og kids, i almindelighed.
Det var dog ikke ungerne der skulle begraves. Den del står de selv for, og det er helt ærligt mest i LEGO. På den konto har Micki fx lavet et minefelt på hele sit værelset. Jeg kan ikke liste ind om aftenen uden at humpe bandende ud. HVORFOR skal LEGO gøre så nas under fødderne? Egentlig tror jeg at det er derfor børn starter med at få dublo? Så kan man hærde fødderne inden de skifter til dødsudgaven.

Mht. placebo er jeg all for it. Spraytan, negle, extensions, bryster, baller, filler. You do you. Men lad være med at gøre det hele på én gang, medmindre du håber på at være med i næste sæson af #BesatAfBadboys.
Har du set det program? De er fandeme nogle vidunderligt gakkede karakterer. Og jeg ved godt de er ægte mennesker, men de gør sig virkelig umage for at prøve at snyde os.

Jeg tror ikke på den der med at feminister vil have flere rettigheder end mænd. Det er altså ikke lagkage. Alle kan godt få rettigheder, uden at nogen bliver snydt. Bevares, det må være mageligt at være dem der har flest rettigheder, men måske det er som med legetøj? Det er jo egentlig fedest at have meget legetøj, hvis der er andre der gider lege med?

STOP med at tro at træningstøj er afslapningstøj. Der er sguda ingen der har brug for kompression og buttlift for at flade i sofaen. Der er strengt taget ikke engang nogen der har brug for det, for at gå til fitnessssssss.

Det er sådan en idiot-idé der er udsprunget af Instagram, hvor folk chiller på en søndag i tights. Du skal tage til fitness eller tage dine tights af. The end.
Hvad er egentlig din yndlings instagram idiot-ide?

Når du spør’ til min skønhedsrutine er svaret ”Jeg bruger så lidt som mulig”, en smule concealer, en løs mineral pudder, mascara, highligther og blush. Førhen tegnede jeg øjenbryn op, men efter jeg har fået pandehår er det simpelthen ikke besværet værd. Jeg læste engang øjenbryn ikke skal være tvillinger, men blot søskende. Og jeg kan ligeså godt sige med det samme at oftest er mine øjenbryn ikke engang grankusiner, så det er helt ærligt rigtig godt med pandehår. Til gengæld er jeg knee deep i hudpleje, man går rundt i sine sluttyvere og tænker at alder er no problem. Men så får man lige kigget sig i spejlet sådan en mandag morgen ikk? Fuck og død! MERE CREME!!!!!

Jeg tror den største forskel på du og jeg, er at du støvsuger virkelig meget for at beskæftige dig mens du løfter vægte, og jeg har lige bestilt en robotstøvsuger… Gad vide hvem det siger mest om? Jeg ville forresten gerne gå til Yoni. Men kun med dig. Ellers er der sikkert en facebookgruppe, der vil være ellevild for at du deler dine erfaringer? Der findes jo facebookgrupper for de mest sindssyge ting.

Nej. Det er ikke en blessing at være gravid, det er faktisk ret skrækkeligt. Der er flyttet nogen ind lige midt i dig. De giver dig kruset hår, hormonhud, kvalme, søvnløse nætter og søvnunderskud. Jeg synes klart det er mere vidunderligt at være mor til dem der bor i mit hus og ikke i min krop.

Hvad synes du? Var du all omfavnede og elskede det?
Skal du have flere kids?

Kys C som har læst sit skriv igennem og godt nok mangler sin ja-hat i dag, og som hader sig selv for at omtale sig selv i tredjeperson. JFC!

Not how it works

Kære C,

min weekend var der. Den kom og den gik, og hele tiden har der stået et vindue åbent på badeværelset, som en eller anden håndværker har åbnet og glemt at lukke og nu er frosset fast. Hold nu kæft, hvor er der koldt. Og så kunne jeg jo bare lukke døren ud til badeværelset, men det kan jeg faktisk ikke nej, for dén dør står midt i min stue, fraskilt fra sine hængsler. Men i det mindste skal jeg ikke tisse i hækken. Har I fået styr på toiletvognen?

Og YAY Viola! Får I sovet om natten, eller vågner hun alligevel?

Jeg er ikke Clooney-fan, må jeg indrømme. Jeg havde sgu også taget kaffen over ham, just saying. Har selv gjort lidt googling og kan konstatere, at medmindre vi lander et sponsorat, så flytter der ikke en Nespresso ind hos mig anytime soon.

Der er vel ikke rigtig nogen definition på, hvornår man som par har været igennem nok shit til at kunne krydse af i “modgang”-feltet? Så kan man stå der og vurdere, at man har opfyldt samtlige kriterier til at kunne sige, man har været i nok modvind, og derfor er forholdet testet grundigt igennem, og så kan man lige evaluere derefter. Not how it works. Men hvad end det handler om medgang eller modgang så skal man huske at holde fast i hinanden, så man ikke pludselig befinder sig helt forskellige steder i livet.

10 år er fandme længe. Fuck me good, 10 år er lang tid… For 10 år siden var jeg jo like, 10 år gammel! (eller, 17, men min hjerne er i benægtelse. For 30 år siden var vi i 70’erne, and that’s that).

Jeg har været igennem fasen hvor folk spurgte, om jeg snart skulle finde en ny mand, men nu har de vidst givet op. Det har jeg egentlig også selv lidt. Kærligheden skal nok komme, men jeg har simpelthen så flossede kanter, at jeg også tror at jeg er ret svær at indlede et forhold til og nu til dags er der jo ingen der gider lægge energi i noget, som ikke bare er nemt. Og efterhånden, ikke? Så ved jeg sgu knap om jeg orker flere folk i mit liv.

Min blære er cirka 80 år gammel. Skal ihvertfald ofte tisse om natten, men ved også at det hænger sammen med den liter vand jeg gerne drikker mellem aftensmad og til jeg går i seng. Det er simpelthen den dummeste vane, men jeg er *så* tørstig om aftenen. Ville overhovedet ikke fungere med skurvogn. Eller hæk. Så tog jeg nok ble på.

Vi kan sagtens aftale at du laver mad, og jeg spiser den. Det er faktisk sådan jeg helst vil have det. Men jeg vil også gerne være i køkkenet imens, hvis jeg må sidde på bordet og drikke vin. Ja? Glæder mig til køkkenfest i juni-juli-stykker. Men hvorfor tager det så lang tid?

Det går faktisk udmærket med ikke at give så mange fucks (som jeg plejer). Det bunder meget i at jeg giver flere fucks for mig selv, og færre fucks for hvad andre så tænker om dét, og selvom det er svært lige nu, så skal det nok blive godt på sigt. Er dog gået i stå med bogen cirka halvvejs fordi mit hoved er helt fyldt med pensum fra studiet og det eneste det kan rumme når jeg ikke enten læser eller er afsted, er at se KUWTK og swipe på tinder.

Skal vi tale lidt om min pludselige interesse for lyserød/rød kombinationen? Da folk først begyndte at kombinere skøre farver og kalde det “colorblocking” tænkte jeg, at de var sindssyge. Nu kan jeg ikke få nok. Turkis/gul er også en favorit. Overalls får du mig dog aldrig i (vend evt. lige tilbage om 3 år og se om jeg overholder det).

– B.