Tag nu bare noget normalt tøj på, selvom det er søndag

Kære B,

Jeg er 100% mest bange for at ridse mit nye køkken. Egentlig tænkte jeg at jeg skulle have et ”madværksted”, hvor jeg kunne stå hele weekenden og sylte ting og bage og koge og stege og alt muligt.

I stedet har jeg fået en slags instagramkøkken jeg nærmest ikke tør bruge.

Jeg håber dog at komme efter det. Selvom salat er sundt er det jo fjollet at leve af det resten af vores liv, fordi det er det der slider mindst på køkkenet.

Du har ret. Mit krop fungerer på samme måde. Nogle gange beslutter min krop sig for lige at kaste 3-4 kilo. Fordi den synes det er LOL når jeg får hængerøv i mine jeans. Når jeg tager de tabte kilo på igen, sætter de sig dog på maven. Man burde mene at de skulle være smarte nok til at finde tilbage hvor de kom fra?!

Shit, hvor er jeg glad for at det der mælkeshow (no pun) er overstået. Aldrig mere MME, aldrig mere vandeksem af at skylle flasker, aldrig mere amme-bh’er, eller lækkede bryster, eller børn med forstoppelse fordi MME.
Glæder du dig også til den del?

VOKSER DU SELV? Gør du seriøst den slags mod dig selv? Det lyder fandeme skrækkeligt. Som med plaster. Bare endnu værre. Jeg kan godt lide din holdning til kropsbehåring. Gør det sig også gældende for ben og armhuler?

Det er jo det der er problemet med fitnesstøj chill. Man gør det ude i byen. Fordi signalet er at man er fresh fra fitness eller hva? Og hvis man er, så burde man altså tage et bad og skifte tøj, ellers er det skide uhygiejnisk. Hvis signalet er at man lige happer en hurtig brunch og så ræser i fitness bagefter, så er det jo bare urealistisk. Tag nu bare noget normalt tøj på, selvom det er søndag.

Jeg er ikke specielt bange for crossfitters. Jeg bor i provinsen. De findes vist ikke rigtig herude. Jeg kan egentlig godt lide mit fitnesscenter. Men mest kan jeg bare godt lide at dedikere 1,5 time til mig selv et par gange om ugen. Det der med at få ryddet på i hjernen, og brugt kroppen. Jeg bliver så rolig og afbalanceret af det. Altså… Sådan da.

Jeg har ikke ondt af dig og dine løbesko, så må du jo bare holde mund med den slags. Men man gider heller ikke sige at ens hobby er doughnuts og Kardashians.

Har løbeskoene været afsted endnu? Ingen pres, men vi er halvvejs?

HAPPY BOYFRIEND BIRTHDAY. Eller, du ved. Tillykke med at have fundet én der kan stå din pms igennem. Det er faktisk den bedste slags kærester. Du er ikke ligefrem ved at bruse over med detaljer om din nye mand. Som vi aldrig nogensinde kalder ham igen. Medmindre I rent faktisk gifter jer. Jeg er allergisk overfor ”manden min” og den slags verbale overgreb.

Det er jo en ret fin begrundelse for at ville føde igen. Og jeg forstår godt du gerne vil vente, hvor lange udsigter har uddannelsen?  Hvor lang tid tager den slags?

Jeg freaker lidt ud ved tanken om flere babyer. Jeg har virkelig virkelig ikke lyst, og folk tror ofte at det er ok at fortælle mig at ”I da godt kan få én til”. Det skal vi ikke. Ved du godt at babyer overhovedet ikke har en skid rutiner? Det stresser mig helt vildt at jeg aldrig ved hvad en babys næste move er. Så vi nøjes med to, også fordi Viola er vanvittig for fire.

Jeg forstår dig ikke. Du vokser din yoni, men udsigten til smertelindring hylder dig ud af den? Vi to har HELT forskellige vurderinger af hvornår en smerte er det værd.

Ja, det gør jeg faktisk. Samarbejder godt med min krop. Eller… Jeg er meget i den, jeg kan mærke de underligste ting, og så kontrollerer jeg den for resten. Men jeg kan egentlig godt lide mit hylster. Det er godt nok.

Samarbejder du generelt med din krop? Barnefødsler undtaget.

– C

Kan man bruge sit fitnesskort med ironisk distance?

Kære B

Det går godt med alle ombygninger. Jeg har nu fået monteret køkken, bryggers, bad, skydeskabe og nye bryster.
Det er værd at bemærke at ingen af overstående er specielt funktionsdygtige endnu. Men det hele er nu monteret.

Og lad mig lige knytte et par kommentarer til dét. HVIS du går og overvejer nyt køkken eller nye bryster, så snup et par nye bryster. Det er ved gud mindre omstændigt. Altså. Slap nu af det gør nas. Men det gør det jo altid hvis nogen skærer i én, smider hvad der cirka svarer til to gode (øko og friland, bevares) kyllingebrystfileter op under huden på dig, og syr dig sammen igen. Det skal huden altså lige vænne sig til.
Det spænder lidt på samme måde som når der løber mælk til når man har en nyfødt, og so far er resultatet cirka det samme. Dog uden blodige nipples, sultne babyer og mødre der er nervevrag.
Lad os tage den hurtigt! Am dit barn eller giv det flaske. Men gør for helvede det der dur for dig og din baby. Modermælkserstatning er bedre end ingen erstatning. Og som flaske- og ammemor, på henholdsvis barn 1 og 2, er det sgu same shit different party. Do whatever. Bare giv dit barn mad.

Og nu hvor vi er ved babyer, og amning og bryster, så tror den to-årige herhjemme at der bor babyer i mine bryster. Hun er vist ret sikker på grunden til jeg pludselig er hævet op, simpelthen er at jeg er med rogn. Jeg ved ikke med andre to-årige, men min halter åbenbart lidt på anatomisk og biologisk viden, but hey… She’s cute as hell. Så jeg lever med det.

Selvom jeg er mega hys med mit hår tror jeg altså stadig heller jeg vil til frisør end have fillers i læberne. Har du nogensinde prøvet at trykke en bums på læbekanten? Det gør jo så afsindsigt ondt at det flimser for øjnene. Jeg vil kun være med til den slags hvis jeg må få fuld narkose. Det er også derfor voksning ikke er min ting, og måske derfor jeg aldrig overvejede en levevej som stripper. Har du set det der de gør med stearin på deres bryster? Jeg skulle under ingen omstændigheder være med! Bliver du vokset?

Med hensyn til buttlift og kompression vil jeg gerne vide hvad den slags gør for indtaget af mini mazarintærte? Bliver der ikke plads til mindre? Vil man virkelig det? Det er en fuldstændig ny verden for mig.
Helt ærligt ikk? Så skammer jeg mig lidt over at indrømme det, men jeg glæder mig til at komme tilbage i fitteren. Én ting er min røv vandre mod syd, noget andet er at jeg savner endorfinerne. Like, helt vildt. Bastards! På den anden side findes der værre drugs.

Kan man bruge sit fitnesskort med ironisk distance?

Jeg brugte det faktisk forleden, men det var til at skrabe is af forruden på bilen, så det gælder nok ikke helt…

JA! Hvad sker der egentlig for at koreansk hudpleje er nice? Fuck Nespresso, jeg vil heller lave spons for surisuri!!! (No spons btw!) Det er jo så dumt lækkert, og det virker. Det gør den slags ellers aldrig. Nu har jeg købt den der serum der mindsker porer, og så regner jeg med at blive et kronisk instafilter any day now!
Om jeg har fået rynker? Jeg vil gå med til jeg har fået fine linjer… Okay. Jeg har fået rynker. Hvorfor tror du jeg fik pandehår? Det var pandehår eller fillers, og eftersom jeg ikke gør det pis uden narkose og det er dyrt, og min søde veninde er ferm med en saks var det en no-brainer.

Har du fået rynker? Umiddelbart ikke i panden. Du har ikke pandehår… Endnu.

Jeg krydser fingre for at du ender med en dude der gider at lave nogle børn med dig, så du kan få lov at føde igen crazy woman! Seriøst… Hvorfor? Hvorfor vil du det? Er det, det der med kroppen tager over og gør sin ting?
Jeg er forfærdet, nysgerrig og glæder mig på dine vegne.

Til du ved, én dag…

Mest glæder jeg mig til epiduralblokaden for dig. Nup en af dem!

– C

Knee deep i hudpleje

Kære B

SÅ gik der alligevel lige et par dage. Jeg har simpelthen været underdrejet i livet. Sjov med ombygning, begravelse og kids, i almindelighed.
Det var dog ikke ungerne der skulle begraves. Den del står de selv for, og det er helt ærligt mest i LEGO. På den konto har Micki fx lavet et minefelt på hele sit værelset. Jeg kan ikke liste ind om aftenen uden at humpe bandende ud. HVORFOR skal LEGO gøre så nas under fødderne? Egentlig tror jeg at det er derfor børn starter med at få dublo? Så kan man hærde fødderne inden de skifter til dødsudgaven.

Mht. placebo er jeg all for it. Spraytan, negle, extensions, bryster, baller, filler. You do you. Men lad være med at gøre det hele på én gang, medmindre du håber på at være med i næste sæson af #BesatAfBadboys.
Har du set det program? De er fandeme nogle vidunderligt gakkede karakterer. Og jeg ved godt de er ægte mennesker, men de gør sig virkelig umage for at prøve at snyde os.

Jeg tror ikke på den der med at feminister vil have flere rettigheder end mænd. Det er altså ikke lagkage. Alle kan godt få rettigheder, uden at nogen bliver snydt. Bevares, det må være mageligt at være dem der har flest rettigheder, men måske det er som med legetøj? Det er jo egentlig fedest at have meget legetøj, hvis der er andre der gider lege med?

STOP med at tro at træningstøj er afslapningstøj. Der er sguda ingen der har brug for kompression og buttlift for at flade i sofaen. Der er strengt taget ikke engang nogen der har brug for det, for at gå til fitnessssssss.

Det er sådan en idiot-idé der er udsprunget af Instagram, hvor folk chiller på en søndag i tights. Du skal tage til fitness eller tage dine tights af. The end.
Hvad er egentlig din yndlings instagram idiot-ide?

Når du spør’ til min skønhedsrutine er svaret ”Jeg bruger så lidt som mulig”, en smule concealer, en løs mineral pudder, mascara, highligther og blush. Førhen tegnede jeg øjenbryn op, men efter jeg har fået pandehår er det simpelthen ikke besværet værd. Jeg læste engang øjenbryn ikke skal være tvillinger, men blot søskende. Og jeg kan ligeså godt sige med det samme at oftest er mine øjenbryn ikke engang grankusiner, så det er helt ærligt rigtig godt med pandehår. Til gengæld er jeg knee deep i hudpleje, man går rundt i sine sluttyvere og tænker at alder er no problem. Men så får man lige kigget sig i spejlet sådan en mandag morgen ikk? Fuck og død! MERE CREME!!!!!

Jeg tror den største forskel på du og jeg, er at du støvsuger virkelig meget for at beskæftige dig mens du løfter vægte, og jeg har lige bestilt en robotstøvsuger… Gad vide hvem det siger mest om? Jeg ville forresten gerne gå til Yoni. Men kun med dig. Ellers er der sikkert en facebookgruppe, der vil være ellevild for at du deler dine erfaringer? Der findes jo facebookgrupper for de mest sindssyge ting.

Nej. Det er ikke en blessing at være gravid, det er faktisk ret skrækkeligt. Der er flyttet nogen ind lige midt i dig. De giver dig kruset hår, hormonhud, kvalme, søvnløse nætter og søvnunderskud. Jeg synes klart det er mere vidunderligt at være mor til dem der bor i mit hus og ikke i min krop.

Hvad synes du? Var du all omfavnede og elskede det?
Skal du have flere kids?

Kys C som har læst sit skriv igennem og godt nok mangler sin ja-hat i dag, og som hader sig selv for at omtale sig selv i tredjeperson. JFC!

Det tager en god halv time at se naturlig ud

Kære B

Mine BH’er koster virkelig ikke alverden pt, men man skal altså heller ikke give overpris på placebo. Og det er de lidt. Jeg behøver dem strengt taget ikke. Det gør du for resten heller ikke. Jeg har set et billede af dig i en hvid t-shirt uden BH. Much pretty. Such wow!

Jeg tror sagtens man kan sige at feminisme handler om noget konkret for én selv, og om noget andet for andre. Jeg tror fx at kvinder der aktivt har valgt børn fra, er mere interesserede i ligeløn for lige arbejde, end barsel til mænd?

Jeg læste et quote på pinterest forleden – Look what you made me do!!!!

”A feminist is a person who believes in the power of women just as much as they believe in the power of anyone else”

Og det er dét feminisme er for MIG. Lighed.
Jeg bliver så vred når nogen siger ”du kaster som en pige”, jeg ved godt at mit boldøje, og min koordinering er decideret sløj. Altså.. Wauw, jeg er dårlig med en bold.
Men hvad fuck har det med alle kvinder i hele verden at gøre?

”Du løber som en pige” – okay? Dét er da nærmest en kompliment, de fleste mænd der jogger ligner jo retarderede labradorhunde i stram lycra. W.T.F. is up with lycra anyway?

Forudsat at skønhedsindustrien rettet mod kvinder primært er skabt ud fra mænds idealer, så har de da overhovedet ikke tænkt sig om der. Det bider dem virkelig i røven, når en kvinde pludselig skal bruge 90 minutter på at spartle ud og spartle op, og high-lighte og blushe. Desuden det må være ubehageligt at vågne op ved siden af en dame der har afmonteret sit ansigt i din hovedpude. Ew. Dét er fandeme karma.
Og så er der de der makeup ladies extraordinare der bare tager det til næste niveau og gør det til deres show. En kunstart. Og så kan mænd pludselig ikke lide. Det er egentlig LOL at den der avancerede naturlige makeup, tit er den der høster flest likes. ”Du er så naturlig”, boy please!!!!! Det tager en god halv time at se naturlig ud.

Måske det hører med til at blive ældre, det der ”you’re not the boss of me”. Jeg får simpelthen færre og færre fucks at dele ud til folk som ikke har en direkte indflydelse på mit liv. Jeg er (næsten) helt ligeglad med hvad Ditte fra Herning tænker når hun finder min instagram, eller Lotte fra folkeskolen tænker når hun ser mig i sweatpants og uglet hår i netto. I do not give a fuck!

Tror du egentlig at dit arbejdstøj skal være så helt urimeligt uklædeligt for at holde creeps på afstand?
For lad os lige være ærlige. Dit erhverv er nobelt, dit tøj er virkelig grimt. Jeg tror desværre ikke der er flere vacciner? Det virker ikke sådan… Eller også er creeps BÅDE ulækre og anti-vaxxers?
Statens seruminstitut tror faktisk jeg er anti-vaxxer. Viola har endnu ikke fået sin 15 måneders vaccine. Så de sendte mig en venlig påmindelse forleden.

Og glædelig bøf og blowjob på bagkant! Fik du givet blæs og ribeyes? Jeg fik en æggewrap og gik i brædderne kl. 20.40.

Jeg er helt nede med cunnilingus og carbonara,. Men du er ægte dårlig til mærkedage, hvis du vil smadre den lige ned i din fødselsdag, når du nu kunne få TO fede dage hver for sig. Lad mig foreslå… 14 maj? Oralsex, kulhydrater og bacon til maj. Kage, gaver og fødselsdagssex til december, ja?

Hahahaha!! Hvordan går det med understellet og bækkenbundskuglen? Nogle fremskridt i trampolinafdelingen endnu?

Jeg hopper egentlig fint på trampolin. Heldigvis. Eftersom jeg pissede i bukserne hver gang jeg nøs da jeg var gravid med Viola, kunne man virkelig frygte det værste.

– C

Arbejder deltid og fjerner hår på hele kroppen

Kære B

Glædelig kampdag! Skal du på barrikaderne? Ud og brænde bh’er?

Personligt er det eneste jeg skal brænde af, nok penge. Jeg har øje på nogle mighty fine urtepotteskjulere, en lille violinfigen og en monstera obliqua  jeg har hjertet længe. Så nu gør jeg det sgu. I feminismens tegn. Eller det der.

Egentlig er det lame at jeg joker sådan. Jeg ser helt klart mig selv som some kinda feminist. Måske ikke som den gamle skole. Jeg kan dårligt med at patriarkatet som en definition på alt det onde i verden, og jeg bliver skide sur når kvinder shamer kvinder for de valg de tager i deres liv, både når det gælder udseende, job, børn osv.

Der er ingen andre end mig, der bestemmer om jeg skal vokses fra navle til lænd – altså det vil jeg ikke. Fordi fuck. Om jeg vil have 0 eller 9 børn – altså det vil jeg ikke. Fordi fuck. Om jeg skal gå hjemme og bage boller eller arbejde 60 timer om ugen.

Jeg synes det er SÅ antifeministisk når kvinder begynder at fortælle andre kvinder, på hvor mange måder de lever deres liv forkert.
Og jeg føler måske nogle gange at de gamle feminister ser ned på mig. Måske fordi jeg ikke synes at det er de samme sager der er vigtige? Måske fordi jeg insisterer på at man godt kan være en slags feminist, selvom man lige har betalt 2 rate på sine købte plastiskbryster, arbejder deltid og fjerner hår på hele kroppen.

Jeg synes sagtens man kan skeje ud, gøre sig lækker og flirte, uden at ligge under for et patriarkalsk heteronormativt kvindesyn. Jeg kan bare godt lide at flirte, og føle mig smuk, okay?

Men jeg kan ikke lide når mænd (eller kvinder, bevares) føler de er berettigede til min krop, eller min opmærksomhed eller min tid.

Vi skal lære vores børn at de aldrig nogensinde har RET til et andet menneske. Det er ikke sådan den slags fungerer.

Mens jeg skriver det her får jeg lidt præstationsangst. Det er jo ikke ligefrem en stor og forkromet sandhed om feminisme anno 2018. Men, måske man godt kan synes at ligeløn, barsel til mænd, kvinders ret til egne kroppe er fede ting, alle burde have, mens man bare lever et normalt og barberer sine ben og henter sine unger i børnehave?

Er du feminist? Det tror jeg du er. Det ved jeg du er. Har du altid været det?

Jeg håber for resten at din tømrer er færdig med dit badeværelse og at dit vindue igen kan lukkes.

… Jeg har så lige opdaget at det er d. 7 i dag. Jeg var SIKKER på det var d. 8. Men nu får du altså det her skriv alligevel. Jeg gider ikke slette og starte forfra, og desuden sker der ikke noget ved at strække kampdagen en smule. Men måske ikke så meget som Netto gør det med påsken, dét er i overkanten.

Egentlig er det godt nok at det kun er d.7. Det betyder at mælken derhjemme, ikke er for gammel alligevel. Det sure med det søde, ikk *blinke emoji*

God kampdag i morgen B. God sofadag i dag <3